Чоловік Таїсії Повалій зізнався, на який негідний крок він пішов через борги: “Мені зараз так соромно”

Ігор Ліхута вперше розповів про абсолютно новий досвід у доволі специфічній сфері.

Доленосна зустріч Таїсії Повалій та Ігоря Ліхути стала новою відправною точкою в їхньому житті і кар’єрі. Творча діяльність співачки відкрилася з іншої сторони, а ім’я продюсера стало відомим широкій аудиторії, хоча у вузьких світських кругах він був давно знаменитим.

Таїсія Повалій та Ігор Ліхута

Навколо їхніх імен було багато скандалів та пліток. Найпопулярніший міф про пару — це те, що вони тільки роблять вигляд ніби вони подружжя, а насправді давно не живуть одне з одним.

Родина Таїсії Повалій та Ігоря Ліхути

Вони одружилися у 1993 році. Пара дуже хотіла дітей, але через стан здоров’я Таїсії вони так і не змогли стати батьками. У співачки залишився син від першого шлюбу, тому від сурогатного материнства вона навідріз відмовилася. Мовляв, дуже ревнива для того, щоб дозволити іншій матері виношуватм її дитину. Мати артистки відповідає за домашній затишок в їхньому будинку і завжди готує багато страв для подружжя, коли вони повертаються з гастролей. Зі сторони ідеальна творча родина.

Інтерв’ю Ігоря Ліхути

Втім, і в них багато скелетів у шафі. На телеканалі “Інтер” вийшов анонс інтерв’ю Ігоря, у якому він розповів, що через борги брав участь в еротичному конкурсі, який по суті своєї являв стриптиз-шоу. Чоловік зізнався, що йому неймовірно соромно це розповідати.

А згодом чоловік розповів, що мав навіть шанс отримати термін ув’язнення через валютні операції. Ігор підкреслив, що у будь-якому бізнесі і шоу-бізнесі в тому числі присутній бруд та порушення законів.

Також чоловік пригадав їхню складну ситуацію з Таїсією стосовно дітей.

Схожі статті