(Фото) Таюне вперше відважилася показати фігуру: таємна дружина Винника вбралася у мікросукню та підбори

Таїсія Сватко - бек-вокалістка Олега Винника. Жінка хоч і виступає не на першому плані, але над своїм сценічним образом працює дуже ретельно.

Таюне. Вона ж – Таїсія Сватко. Жінка, яка всю творчу кар’єру прикриває тил Головного вовка країни – Олега Винника. Вважається, що саме вона є таємною дружиною артиста.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник. Фото взято на просторах мережі. 

Про свої стосунки пара воліє не говорити. Разом з цим відомо, що Таїсія та Олег навчалися в одному навчальному закладі, разом починали працювати. Кілька років тому навіть знаходилися односельці співака, які підтверджували, що музиканти у студентські роки зіграли пишне весілля на два села.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник. фото взято на просторах мережі. 

Так це чи ні – можливо колись артисти розкриють всі таємниці взаємовідносин. Проте, Таюне навіть якщо й перебуває у шлюбі, не соромиться яскравих образів та сукенок, які підкреслюють її вроду.

На виступи у Вінниці та Хмельницькому зірка вбралася у чорний аутфіт.

Таїсія Сватко показала новий стиль. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки.

На перший погляд може здатися, що Таїсія одягнула на концерт мікросукню, але насправді жінка вбралася у чорну шкіряну спідницю, а торс прикрасила блузкою з V-образним вирізом.

Таюне і Олег Винник на останньому концерті
Таюне і Олег Винник на останньому концерті. Фото взято з Інстаграм-сторінки Олега Винника. 

Такий стиль дуже пасував сценічному образу й самого Олега, який полюбляє носити темні кольори на виступах.

Цікаво, що Таюне зараз 46 років, але вона аніяк не соромиться носити підбори та ботфорти. Що ж, справжня квітка колективу Головного вовка країни.

Схожі статті