Усі жінки Віталія Козловського: ловелас української естради, який запевняє, що став чоловіком у 7 років

Відомий український співак Віталій Козловський зводить жінок з розуму не тільки своїми проникливими піснями, але і підтягнутим тілом.

Віталій Козловський народився в далекій від творчості сім’ї, що абсолютно не завадило йому стати артистом естради. Свій перший крок на шляху до визнання герой статті зробив в шоу “Караоке на Майдані”, де він здобув перемогу. Завдяки цьому талановитий і мрійливий хлопець потрапив у “Шанс”, однак справжню популярність Віталік здобув після конкурсу “Нова хвиля”. З тих пір все й закрутилося.

Віталій Козловський на початку кар'єри
Віталій Козловський на початку кар’єри

Звичайно, будучи молодим, відомим та успішним, Козловський ніколи не страждав від нестачі жіночої уваги. З цієї ж причини він став чоловіком у занадто юному віці. Як співак розповідав в YouTube-шоу “Ж F*cktor“, сталося це, коли йому було всього 7. До того ж його партнерці було ненабагато більше — 10.

Справа йшла так — в якийсь момент спілкування дітлахам захотілося поімпровізувати. За підсумком це стало для них такою собі грою:

“Ми прийшли до неї додому, вона включила відеомагнітофон і ми дивилися, як все відбувається. Її батько працював в якийсь такий індустрії, де можна було прихопити журнальчик, фотографії, відеокасети. Ну і після цього почалася повноцінна практика”, — приголомшив Віталій.

Віталій Козловський у шоу Ж F*cktor
Віталій Козловський у шоу Ж F*cktor

Лише років через 5 після цього ровесники Козловського почали обговорювати такі теми, а він тільки мовчки сидів і не говорив нікому, що вже давним-давно все знає.

Звичайно, з етичних міркувань ім’я тієї самої співак не розкрив. Більше того, довгий час особисте життя артиста було покрите таємницею, проте у 2016-му стало відомо про його роман з екс-учасницею реаліті-шоу “Холостяк” Раміною Есхакзай.

Раміна Есхакзай і Віталій Козловський
Раміна Есхакзай і Віталій Козловський

Закохані навіть збиралися одружитися, але у 2017-му Раміна розірвала заручини, після чого вони почали дуже несхвально відгукуватися одне про одного в публічному полі.

Есхакзай запевняє, що Козловський використовував її тільки заради того, щоб насолити іншій дівчині і постійно вдавав із себе жертву, він же говорить, що обраниця йому зраджувала. Кому вірити — справа кожного.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Після Раміни серце Віталія пустувало недовго. У “Світському житті” співак зізнався, що щасливий, а тому дбайливо охороняє свої відносини від сторонніх очей та ім’я нової коханої розголошувати поки не готовий.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.