Дзідзьо помітили у компанії Надії Мейхер: скандал досі не вщух, а зірка вже знайшов нові приводи для пліток

Що Дзідзьо забув поряд з красунею Надією Мейхер? Усі деталі у статті.

Михайло Хома та Надія Мейхер були помічені разом на знімальному майданчику. Виявляється артисти грають у новій українській комедії від “Star Media”.

Комедія “Дон Жуан з Жашкова”

Кадр з трейлеру комедії “Дон Жуан з Жашкова”

Головний герой стрічки – звичайний хлопець з провінційного Жашкова, який зробив в столиці успішну кар’єру фотографа, який користується успіхом у жінок. Щоправда, з ними, крім задоволення, він, як правило, знаходить купу неймовірних проблем. Крім діючих красунь і пасій, у нього є колишня дружина і дружина нинішня з сином (Надія Мейхер), який рідко бачить тата. Коли головний герой виявляється у вирі неймовірних подій, він залишається не при справах і відправляється на пошуки роботи.

Дзідзьо —  мольфар?

Дзідзьо
Дзідзьо

По-справжньому казкового персонажа – карпатського мольфара – грає Михайло Хома (він же Дзідзьо). Співак завжди мріяв зіграти мольфара. І, звичайно ж, саме в Карпатах, де проходили зйомки, з ним сталася пригода. Коли команда їхала на локацію, цілий день йшов сніг. Дороги стали непрохідними для сучасної техніки. Вони кинули авто, і співаку довелося кілометр по заметах підніматися на гору. Це було складно, але зйомки в красивих Карпатах з лишком компенсували втому. Кожен знімальний день починався зі складного гриму.

Дружину головного героя зіграла чарівна Надія Мейхер. Анжела – жінка-конструктор, любить все планувати і досягати поставлених цілей. Перешкод на своєму шляху вона не бачить, і її відносини з Женею – це, скоріше, крок до чергового рубежу.

Схожі статті