Що Алла Пугачова приховує під перукою та куди поділася її пишна руда зачіска: старість не радість

Легендарна королева естради Алла Пугачова вже давно ховає голову під чужим волоссям. Але чи дійсно це пов'язано лише зі сценічним образом?

Ні для кого не секрет, що Примадонна вже не перше десятиріччя носить перуку. Саме тому ледь не кожен вихід зірки в світ її зачіска абсолютно різна — то пряма, то хвиляста, та й колір волосся змінюється вмить. Алла Борисівна ніколи цього не приховувала, а одного разу перед купою папараці взагалі взяла та просто зняла з потилиці шиньйон, одразу ж лишившись об’ємної шевелюри.

Алла Пугачова зняла перуку
Алла Пугачова зняла перуку

Друзі артистки не соромляться прямо говорити, що своє рідне волосся у неї рідке й погане. Зате рудий колір їй дістався від природи. В одному з випусків програми “Сьогодні ввечері” на Першому каналі актор Роман Карцев, на розігріві у якого перед спектаклями ще в сімдесятих виступала Пугачова, сказав:

“Коли ми познайомилися з Аллою, вона була природна тоді. Волосся руде і справжнє!”.

Алла Пугачова в молодосты
Алла Пугачова в молодості

При цьому мало хто знає, що фірмова зачіска в якості сценічного образу з’явилася у артистки по безглуздості. Модельєр Любов Аксьонова, яка зшила один з перших балахонів Примадонни, згадала:

“Приїжджаю з готовою сукнею до Пугачової. Сидить моя Алла в халаті з чалмою на голові. Стефанович [другий чоловік співачки] на кухні там розбирається. І він каже: “У Алли проблеми”. Я кажу: “Давай, покажи”, — а вона мені: “Спочатку ти”. Я плаття розгорнула, раптом Алла чалму знімає, і ось така Анджела Девіс переді мною [має на увазі хімзавивку] — я обімліла, а вона зраділа, сміється: “Я врятована! Образ шизи створений!”.

З тих пір густа руда шевелюра і стала фірмовою родзинкою Алли Борисівни.

Алла Пугачова
Алла Пугачова на сцені

Схожі статті