Українські зірки, які вийшли заміж “по зальоту” і не змогли це приховати: Кароль, Осадча, Полякова та інші

В житті буває різне, і іноді дівчата виходять заміж "по зальоту", аби не породжувати погані плітки серед оточуючих. Зірки в цьому плані не виняток.

У сучасному суспільстві біла фата нареченої давно перестала вважатися атрибутом її невинності. До того ж багато пар спочатку заводять дітей, а одружуються потім. Деякі навпаки, як тільки дізнаються про вагітність, спішать розписатися. Хто з українських зіркових красунь сказав коханому заповітне “Так!”, знаходячись у цікавому положенні?

Тіна Кароль

Поп-діва вітчизняної естради завагітніла на самому розквіті своєї творчої кар’єри. Її поки що єдиний син Веніамін з’явився на світ у листопаді 2008-го, а от весілля його батьків відбулося в червні того ж року. Нескладні математичні підрахунки підказують, що 9 місяців з одруження Тіни Кароль та Євгена Огіра пройти не встигли.

Історія кохання, яка змушує плакати. Тіна та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

Оля Полякова

Суперблондинка української сцени ніколи навіть не намагалася приховати, що “залетіла” ще до заміжжя з Вадимом Поляковим. У розважальному шоу “Хто зверху?” співачка розлютилася на сучасних чоловіків, багато з яких, на її думку, вважають, що вагітність — це виключно проблема жінки.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом
Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом

Тоді ведучий поставив зірці провокаційне запитання про те, чи виходила вона сама заміж по зальоту, на що вона сміливо заявила: “Так!”. Офіційно Вадим і Оля одружилися у вересні 2004-го, а Маша народилася через півроку.

Маша и Оля Полякови
Маша и Оля Полякови

Катя Осадча

Коли теледіва завагітніла вдруге, зростаючий живіт вона приховувала до останнього, поки пишні сукні не перестали допомагати. Заміж за Юрія Горбунова Катя Осадча виходила взагалі вже при надії.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином
Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином

Маша Єфросиніна

Весілля Маші та її чоловіка Тимура Хромаєва відбулося в той період, коли ведуча вже виношувала старшу доньку Нану. Примітно, що спочатку Єфросиніна не вважала чоловіка своїм принцем на білому коні, проте на даний момент їх сімейне життя триває ось уже 18 років.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв
Донька Маші Єфросиніної Нана
Донька Маші Єфросиніної Нана

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.