Онук Софії Ротару також заспівав: як і коли члени зіркової родини свого часу намагалися підкорити шоу-бізнес

Анатолій Євдокименко також випустив власну композицію та підтримав сімейні традиції! Давайте згадаємо усіх музикантів в родині.

Велике сімейство Софії Ротару — найспівучіша родина в Україні. Хто з її членів тільки не намагався підкорити шоу-бізнес. Втім, до рівня Софії Ротару так ніхто й не дістався.

Лідія та Ауріка Ротару

Ауріка Ротару

Коли три сестри були досить юними, вони разом виступали в ансамблі “Черемош”, яким керував чоловік Лідії. Музичний гурт міг би помістити у себе і старшу сестру Зінаїду. Втім, дівчина була сліпою і не могла підкорювати сцену. Згодом, шляхи таких схожих і таких талановитих сестер розійшлися, але жодна з них не завершила кар’єру. І Ауріка, і Лідія були достойними співачками, які гідно розвивалися в музичній індустрії.

Напроти, рідний брат Софії Євген, на жаль, не зміг втриматися у шоу-бізнесі і покинув це діло дуже скоро. Не такими наполегливими виявилися і діти сестер.

Соня Кей

Соня Кей

Соня Кей є донькою Лідії Ротару. Дівчина розпочала свою кар’єру у 2013 році, але широкої відомості не отримала. Втім, дівчина дуже талановита та співає романтичні пісні. Співачка неймовірно схожа на свою мати і віддалено нагадує легендарну тітку.

Софія Євдокименко

Софія Євдокименко
Софія Євдокименко

Недалеко пішла і Софія Євдокименко. Дівчина активно займається моделінгом, але у 2019 році спробувала себе і на музичному поприщі. На жаль, композиції не привернули до себе багато уваги і дівчина, вочевидь, вирішила, що вона не створена для сцени.

Анатолій Євдокименко

А от Анатолій Євдокименко дійсно вразив новиною. Нещодавно і хлопець, який здавалося б був дуже захоплений професією фотографа випустив власну композицію.

Його рідна бабуся Софія Ротару звісно підтримала онука, але і його пісня не домінує у чартах. Сподіватимемося, що це не остання спроба Анатолія, адже успіх не дається так просто, а пісня вийшла якісною.

Схожі статті