|
20.05.2021 12:33

Віра Брежнєва кардинально змінила імідж: відрізала своє довге біляве волосся та зробила каре з чубчиком

Віра Брежнєва після довгих років вірності одному образу вирішила кардинально його змінити.

Віра Брежнєва ніколи не зраджувала своєму образу: довге біляве волосся та білосніжна посмішка служили зірці вірою і правдою. Втім, іноді нам дуже хочеться змін, і вони йдуть лише на краще. Як наприклад, нещодавно Віра вразила своїх підписників невеличким апгрейдом зовнішності.

Нова зачіска Віри Брежнєвої

На особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, на якій Віра постала з новою зачіскою: коротким волоссям та чубчиком. Варто відмітити, що Брежнєвій дуже підійшов новий стиль. Артистка не мудрувала над одягом та наділа чорний світшот.

Ось так сьогодні виглядає Віра Брежнєва.

Втім, існує дуже велика вірогідність, що це лише перука і завтра Віра знову постане у зручному нам образі. Однак, одне залишається незмінним:  Віра — завжди білявка.

Нагадаємо, що продовж декілька неділь у соціальній мережі продовжується травля її чоловіка, відомого продюсера Костянтина Меладзе. Усе почалося зі скандального інтерв’ю Ані Лорак, у якому співачка натякнула на домагання зі сторони чоловіка.

Спільне фото співачки з Костянтином Меладзе та фото Ані Лорак під час інтерв’ю, в якому вона розповіла скандальні деталі співробітництва 

Після цього безліч зірок приєдналося до скандалу і почали виказувати свої думки та розповідати власні історії.

Тим часом Ані Лорак забрала свої слова назад та пояснила, що її  невірно зрозуміли. Під час скандалу перепало і Вірі Брежнєвій, адже вона довгий час була коханкою продюсера і також була його підопічною. Втім, Віра гідно витримала шквал критики у свою адресу і ніяк не коментувала те, що відбувається.