Таємна дружина Олега Винника у мікросукні показала те, що старанно приховує від публіки повелитель вовчиць

Таїсія Сватко продовжує радувати своїх фанатів вишуканими образами.

Дізнаватися про життя улюбленої зірки з фан-акаунтів присвячених її творчості вже звична справа для шанувальників співачки Таїсії Сватко. Таюне вкрай рідко публікує на особистій сторінці в соціальній мережі власні світлини і точно не розповідає про особисте життя користувачам. За неї це роблять її найгарячіші фани та журналісти, які на жаль, можуть не знати усіх деталей.

Квітка Таюне у мікросукні

Нещодавно на одному з таких акаунтів з’явилися нові кадри з концерту Таїсії. Таємна дружина Олега Винника постала у сукні, яка складалася з джинсової міні-спідниці, прозорої довгої спідниці та кроп-топу.

Бек-вокалістка як завжди талановито виконувала хіти та була у центрі уваги. Зараз співачка активно виступає самостійно на заходах, адже в неї доволі багато слухачів. Втім, Олега Винника вона не покинула і буквально нещодавно вони з’являлися разом на сцені.

Нагадуємо, що журналісти та слухачі вважають Таїсію Сватко дружиною Олега Винника. У користь цієї версії говорить багато фактів: вони вчилися разом, працювали разом у Німеччині, мають неймовірний зв’язок на сцені зараз, а односельчани Олега Винника запевняють, що Таюне — його дружина і вони разом приїжджають до села. Шанувальники навіть вірять, що у пари є спільна дитина на ім’я Юліан, який зараз проживає за кордоном.

Олег Винник не просто так приховує своє особисте життя. Співак запевняє, що хоче бути цікавим публіці завдяки своїй творчості, але ніяк не справам амурним. Якщо раніше артист заперечував шлюб з бек-вокалісткою, то зараз ніяк не коментує.

Схожі статті