У мережі спливло фото вагітної Тіни Кароль: співачка показала з-під сукні акуратний животик. Всі подробиці

Тіна Кароль під час своєї вагітності вирішила зняти справжню фотосесію для популярного журналу.

Тіна Кароль – популярна українська співачка, яка дуже рано лишилася вдовою. Її коханий чоловік Євген Огір. Пара закохалася буквально з першого погляду: співачку познайомили з продюсером заради співпраці, а згодом пара почала романтичні стосунки.

Як стверджує Тіна Кароль, ініціатива була з боку Євгена.

З якої причини Євген Огір назвав Тіну Кароль іншим ім'ям перед смертю
Тіна Кароль та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі. 

Свої почуття пара узаконила у 2008 році, а згодом Тіна почула заповітні слова від лікаря про те, що вона буде мамою. Такий період у своєму вона вирішила відобразити у творчій фотосесії для журналу “Viva”.

Варто відзначити, що Тіна на той момент вже була на 8-му місяці вагітності та все одно відважилася стати перед камерами.

Тіна Кароль під час вагітності. Фото взято з журналу “Viva”

Зірці створили образ, як-от в іноземних знаменитостей. Вона з животиком позувала у легкому напівпрозорому халатику. Крім цього, зустрічаються ще більш відверті світлини.

Вагітна Тіна Кароль
Вагітна Тіна Кароль. Фото взято з журналу “Viva”

Цій фотосесії тішилася пара у 2008 році.

Цікаво, що до останнього ні Тіна, ні Євген не хотіли знати стать дитини. Кароль розповідала, що немає різниці, хто у них народиться: хлопчик чи дівчинка. З чоловіком вони просто чекають на свого малюка.

Під час вагітності Тіна відзначала, що стала по-іншому відчувати світ. Вона дозволяла собі бути більш сентиментальною та не соромилася своїх емоцій.

Господь подарував Тіні та Євгену маленького Веніаміна, який зараз став копією батька.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

Схожі статті