Другий чоловік Софії Ротару: правда чи вигадка? Біографія, фото та цікаві факти про невідомого обранця зірки

За офіційною версією у Софії Ротару за все життя був лише один чоловік, якого вона поховала 20 років тому. Але мережею блукають і не офіційні дані…

За офіційною версією знаменита українська співачка та Примадонна Софія Ротару побувала у шлюбі лише раз. Її обранцем був музикант Анатолій Євдокименко, від якого артистка народила сина свого первістка Руслана. Втім, велике кохання співачки було заплямовано коментарем знайомого артистки, який запевнив журналістів, що в Софії Михайлівни було два чоловіка.

Хто ж другий?

Софія Ротару та Володимир Івасюк.

Чутки про те, що у Софії Ротару було два чоловіка у широку аудиторію пустив В’ячеслав Спесівцев. Свого часу керівник театру розповів журналістам  “Собесідника” вражаючі деталі прихованого життя зірки.

В’ячеслав запевняє, що першим чоловіком співачки був  Володимир Івасюк, автор “Червоної рути”. Мовляв, вона навіть народила від нього доньку.

Володимир Івасюк

Відомо, що молодий автор не дожив до старості, а помер у віці 30 років. Трагічну історію доповнюють деталі: у чоловіка були переламані кістки та спотворене обличчя, але міліція прописала йому самогубство.  Повідомляється, що артистка навіть не прийшла на похорони автора, чим спричинило скандал.
За словами Спесівцева, лише потім Ротару познайомилася з Анатолієм Євдокименко.

Також він стверджує, що під час зйомок фільму “Душа” у Софії Михайлівни викрали доньку, але потім повернули. Сама ж Софія Ротару підтверджує, що у неї викрадали дитину, але, запевняє, що це був син.

Однак, ця версія ніколи не отримала офіційного підтвердження. Хоча у мережі доволі багато архівних світлин Софії Михайлівни з Володимиром Івасюком, в яких можна побачити й романтичний підтекст. Цілком можливо, що колись між молодими людьми дійсно були почуття.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.