Вагітна Ані Лорак, Тіна Кароль та Катя Осадча: український шоу-бізнес переживає справжній бебі-бум (ФОТО)

Жінки під час вагітності гарнішають та дозволяють собі бути більш емоційними. Зірки теж не виключення, а український шоу-бізнес пережив справжній бебі-бум.

Діти – це завжди щастя. Наші українські діви поп-сцени та телеекрану заради них навіть ризикнули своєю кар’єрою, але здобули і популярність, і прихильність фанатів. Редакція “Сенсація” зробила наймилішу підбірку.

Ані Лорак

У 2011 році світ побачила маленька Софія. Дівчинка стала результатом кохання Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу. Варто зазначити, що артистка навіть під час вагітності виступала на сцені та навіть вдягала підбори, ходила на інтерв’ю та телепередачі.

Вагітна Ані Лорак
Вагітна Ані Лорак

Катя Осадча

Кількома роками раніше, у 2004, народила і Катя – майбутня зірка світських хронік. Тоді вона ще не була одружена з Юрієм Горбуновим. Старший син Ілля відмінно потоваришував з вітчимом та з радістю зустрів новину про поповнення у родині: у 2017 році народився Іван. Тепер зірка чекає на третю дитину.

Катерину підозрювали тривалий час у вагітності, але всі карти розкрили тоді, коли на інтерв’ю програми “Світське життя” прийшла Оля Полякова. Зірка одразу помітила, що животик в Осадчої з’явився не після доброго сніданку.

Тіна Кароль

Народився у подружжя Тіни та Євгена Огіра маленький Веніамін у 2009 році. Дитина бажана й кохана. Вагітна артистка не приховувала свого “цікавого стану”. Навіть знялася у фотосесії.

Тіна Кароль під час вагітності. Фото взято з журналу “Viva”

Та вже у травні 2021 з’ясувалося, що у мріях жінки ще й дівчина. Про це Тіна зізналася на інтерв’ю Олександрі Кучеренко.

Тіна Кароль побувала на інтерв’ю в Олександри Кучеренко. Скриншот взято з ефіру програми.

Схожі статті