Вагітна Настя Каменських більше не приховує живіт, а Потап і не проти: майбутні батьки ощасливили фанатів

Настя Каменських знову спричинила навколо себе чутки стосовно вагітності. Усі деталі в статті.

Настя Каменських вже давно знаходиться у віці, коли поява дитини вже необхідністю. Адже великий вік робить цей процес все складніше і складніше.

Нещодавно Настя Каменських сама зізнавалася, що аьсолютно не проти мати дитину, і якщо Бог дасть, то вона народить. Що наштовхнуло на думку про те, що у співачки є деякі проблеми із зачаттям або виношуванням.

Вагітна Настя Каменських

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька відеороликів, на яких артистка постала у досить дивному вигляді. Червона сукня обтягувала тіло співачки, яке значно округлилося. А в коментарях до інших публікацій підписники вже вимагають від артистки новин про поповнення. Втім, єдині новини на які доводиться розраховувати шанувальникам — це презентації нових пісень. Так, Настя Каменських продовжує працювати. І здається не задумується про повноцінну родину.

Останні фотографії за участі Насті Каменських, яка виглядає підозріло кругленькою.
Коментар підписника зі сторінки Насті Каменських.

Нагадуємо, що Настя Каменських знаходиться у шлюбі зі своїм продюсером Потапом вже декілька років. Їхнє весілля у 2019-му році спричинило справжній фурор в мережі та на телебаченні. В Олексія Потапенко вже є син від першогого шлюбу з Іриною Горовою. Натомість, у Насті Каменських досі не було дітей.

Обидві зірки активно працюють та ведуть власні блоги, щоб шанувальники могли слідкувати за їхнім життям. Сподіваємося, що дуже скоро ми зможемо порадіти за Настю та її первістка.

Схожі статті