Колишня дівчина Олега Винника знову повернулася в життя головного вовка країни: збентежена Таюне у розпачі

Олег Винник - ще той серцеїд. Він ретельно приховує своє особисте життя та навіть не дає натяку на те, яка в нього родина.

Олег Винник – це легендарний співак. Таємничості образу артисту додає його манера триматися на публіці. Він ніколи не переходить межу робочого та особистого. Родина – це справжня таємниця Олега.

Вважається, що у головного вовка країни є дружина та син. Прихильники вважають, що таємною обраницею Винника є його бек-вокалістка Таїсія Сватко, більш знана, як співачка Таюне.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник. Фото взято на просторах мережі. 

Проте, сам співак раніше в інтерв’ю розповідав, що коли був юнаком, завжди був у центрі уваги дівчат. Одного разу він навіть потрапив у бійку, де втратив зуба. Зараз Головний вовк країни також є улюбленцем жінок, проте, кому віддав свої почуття – не каже.

На “Голосі країни” стався випадок, який показав, що Олег ще той серцеїд. На шоу прийшла молода білявка, яка полонила Винника.

Її звати Катерина

Висока, струнка та з неймовірною харизмою. Дівчина прийшла на сліпі прослуховування у лютому 2021 року.

Учасниця “Голосу країни” Катерина. Скриншот взято з кадру передачі.

Жінка не пройшла у тур, але причарувала Олега Винника. Він так ніжно поставився до Катерини через те, що вона перехвилювалася та розплакалася на сцені, що навіть обійняв та по-дружньому поцілував дівчину. Далі Головний вовк країни всіляко втішав співачку та навіть запропонував посидіти у своєму кріслі.

Учасниця “Голосу країни” Катерина. Скриншот взято з кадру передачі.

Через це поповзли чутки, що це начебто колишня дівчина Винника, проте, сама Катерина згадала нареченого Микиту під час ефіру та показала обручку.

Схожі статті