Хто оточує суворого Ігоря Кондратюка: все, що відомо про родину зірки — біографія, фото, неочікувані факти

Ігор Кондратюк захищає свою родину від публічності, але все ж таки дані про його домочадців є.

Ігор Кондратюк — не просто продюсер. Він дуже інтелектуальна людина, яка без зусиль проявляла свої здібності на телебаченні. Не дивлячись на кар’єру ведучого та продюсера, він захистив кандидатську по біології.

У шоу-бізнесі про нього говорять, як про складну, жорстку та холодну людину, яка займається суто бізнесом і сконцентрована на заробітку грошей. Так про нього стали думати після його вердиктів у суддівському кріслі. А  закріпився за ним такий авторитет після скандалу з Віталієм Козловським, який розповідав абсолютно усе, що відбувалося колись між ним та колишнім музичним продюсером.

Ігор Кондратюк зараз.

Родина Ігоря Кондратюка

Ігор Кондратюк є багатодітним батьком, адже має 3 дітей: Сергія, Данила та доньку Поліну. Усі вони народилися від єдиної дружини Олександри, з якою він побрався досить давно, і досі залишається зразковим сім’янином, що не може не радувати шанувальників.

Члени його сім’ї — непублічні особистості, хоча активно задіяні у шоу-бізнесі. Наприклад, Сергій допомагає йому на телепередачі “Караоке на Майдані”, а Данило працював у закуліссі “X-фактора”.

Фото Ігоря Кондратюка з родиною.

Поліна більше присвячує себе спорту. Сама ж кохана дружина за освітою є економістом.

Досить скоро Ігорю Кондратюку виповниться 60 років, але не дивлячись на цей факт, новин про те, що він стане дідусем не просочувалося у мережу.

Будемо сподіватися, що Ігор вирішить дати ексклюзивне інтерв’ю журналістам і зможе поповнити наше уявлення про його життя поза камерами. Адже для шанувальників це так важливо знати, як поводить себе їхній кумир, коли на нього ніхто з глядачів не дивиться.

Схожі статті