“На відому телеведучу напали у підворітті”: Леся Нікітюк постраждала від незнайомця під час прогулянки

Леся Нікітюк стала "жертвою" нападника прямо під час прогулянки Києвом.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк обожнює жарти та розіграші, тому не дивно, що спілкується вона з такими самими людьми. Зі знаменитістю не засумуєш, а з її друзями тим більше.

На Лесю Нікітюк напали

Нещодавно на особистій сторінці зірки Нового каналу в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, в якому знаменитість постала у ролі жертви. Так, зйомку вела її чи то знайома, чи то подруга Лесі Настя Єлісєєва. Вона зговорилася з Євгенієм Таллером про те, що той підбіжить до зірки та налякає її.

Кадри з опублікованого ролику.

Відеоролик почався з того, що Леся Нікітюк поставила ноги на ширині плечей та почала мотати головою, щось показуючи своїй співбесідниці. Операторка поквапила нападаючого і той з бузковим букетом у руках підбіг до дівчат та почав гучно кричати.

Леся Нікітюк не на жарт злякалася і відповіла таким таким самим криком. А сам ролик підписала: “на відому телеведучу напали у підворітті”. Вийшло колоритно та захоплююче.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк не дивлячись на те, що шанувальники зірки мріють побачити її у весільній сукні та фаті, досі приховує своє особисте життя. За словами ведучої, вона самотня і не збирається заміж.

Дівчина активно проводить час разом з мамою, друзями та своїм самим коханим улюбленцем Рафіком. Телеведуча активно з’являється в ефірах та запустила новий мерч для дітей. Усе, що відомо про особисте життя зірки, це те що вона знаходилася в романтичних стосунках зі своїм сусідом і навіть збиралася за нього заміж, але в якийсь момент стосунки зіпсувалися і пара вирішила розірвати роман. На нові подробиці від зірки розраховувати навіть не доводиться.

Схожі статті