Камалія показала новий кліп: постала в образі гламурної діви п’ятидесятих і додала перчинки вузьким корсетом

Камалія - яскрава зірка сучасності. Знаменитість представила новий кліп, де постала у незвичному образі. Вона перетворилася на діву п'ятидесятих років.

Камалія. Героїня цього матеріалу яскрава, знаменито та неймовірно щира зі своїми прихильниками. Кожна її пісня – це розповідь про почуття жінки. І сьогодні артистка предстала у дуже ліричному образі і ще раз ніжно та емоційно розповіла про кохання.

Камалія у новій відеороботі. Скриншот взято з кадру кліпу “Танцюю”

Класичний мікрофон, темний фон та яскрава білявка на сцені – класика американського пісенного шоу. Навіть укладка зроблена у Камалії у відповідному стилі. Прикрашає зірку корсет та підкреслює її талію.

У кліпі “Танцюю” артистка постає такою у будуарних образах танцівниці. Загалом у відеоряді домінують чорні та червоні кольори, які за задумом розділяють спогади та теперішній стан співачки.

Камалія у новій відеороботі. Скриншот взято з кадру кліпу “Танцюю”

Аранжування виконано у сучасному біті, що з легкістю дозволить артистці звучати на танцмайданчиках.

Варто зазначити, що музикою Камалія займається майже з дитинства. З малих років вона почала співати у дитячому хорі.

У 1993 році артистка стала лауреатом фестивалю “Червона Рута” в Україні, пізніше виграла вокальний конкурс “Телешанс-зірки” у Москві.

Цікаво, що на початку кар’єри співачці допомагала її мама. Жінка стала буквально продюсеркою Камалії.

Камалія разом з мамою
Камалія разом з мамою. Фото взято на просторах мережі. 

Вже після заміжжя Камалія власноруч стала будувати свою кар’єру. Вона має багато нагород, а ще артистка – бажана зірка на світських заходах.

Схожі статті