Маленький хлопчик з Одеси отримає укол за 2 мільйони доларів, який врятує його життя: збирали всією країною

Історія Дмитрика просто унікальна: малюк отримав при народженні страшний діагноз. Проте, доброта українців подарувала йому шанс на життя.

“Врятувати Діму”. Таку групу у фейсбуці створили батьки маленького Дмитра Свічинського. Малюку ледь виповнилося 3 місяці, коли виявилося, що у нього є спінальна м’язова атрофія.

Батьки навіть придумали зворушливе гасло: “Діма, ми встигнемо”. Часу було обмаль. Лікарі сказали, що є максимум 90 днів для того, щоб вирішити питання. Після цього не факт, що терапія може допомогти.

Дмитру зібрали необхідні кошти на лікування.

Що тільки не робили одесити: влаштовували благодійні ярмарки, публікували інформацію на своїх сторінках, долучали родичів, знайомих. Загальними зусиллями вдалося в рекордно короткі терміни. Замість заявлених 90 днів, зібрали суму за 80.

Батьки ошелешені – останній платіж був найбільшим, але меценат, який пожертвував кошти вирішив лишитися анонімним.

Молода сім’я Свічинських

Самі мешканці міста Одеси розповідали, що молоді батьки робили все можливе й неможливе для життя свого сина. Сам флешмоб “Діма, ми встигнемо” вже став феноменальним, адже у мережах за ним три місяці слідкувати тисячі мешканців. Під публікаціями люди лишали свої підтверджені платежі.

Суми були різними, хтось відправляв дуже символічні кошти, а хтось не шкодував кругленьких пожертв.

Загалом вирішальною була навіть найменша грошова допомога, адже у купі вийшло цілих 2,3 мільйони доларів!

Друзі, ми встигли!😍🔥🙏Це просто неймовірний результат, у який важко повірити, але ми з вами зібрали 2,05 млн. доларів…

Опубликовано Діти ми встигнемо Пятница, 21 мая 2021 г.

Тепер маленький Дмитрик попрямує до США на довгоочікувану терапію. Батьки кажуть, що будуть займатися документами для перельоту.

Схожі статті