Віктор Павлік після смерті онкохворого сина прийшов до тями і взяв у музичний гурт найстаршого спадкоємця

Віктор Павлік мало помалу оговтується від втрати: готується знову стати батьком та налагоджує стосунки з найстаршим.

Відносини Віктора Павліка та його старшого сина Олександра довгий час були відверто поганими. Хлопець зміг пробачити тата лише тоді, коли йому виповнилося 25 років.

Олександр Павлік

Віктор Павлік покинув свою другу дружину, коли маленькому Олександрові було лише декілька неділь. Вперше він побачив батька, коли був у 3-му класі. Віктор Франкович приїхав до нього на автомобілі Жигулі. Музикант розповідає, що був здивований виглядом Павліка, який мав сережку у вусі і дивний смак в одязі.

Олександр Павлік

Довгий час він не міг пробачити батькові вчинок відносно його мами. Він залишив її без грошей, абсолютно самотньою з новонародженою дитиною на руках. Однак, образа поступово зникала і хлопець зміг прийняти правду такою, якою вона є.

Хлопець пішов по стопах батька і став музикантом, і навіть приймав участь у талант-шоу “X-Фактор”.

Варто підкреслити, що він був дуже близький зі своїм покійним братом Павлом, який рік тому покинув цей світ через саркому. За словами Олександра, він дуже важко переживав втрату, адже пам’ятає, як тримав на руках хлопця ще малюком.

Олександр Павлік — частина гурту Віктора Павліка

Нещодавно на особистій сторінці Віктора Павліка в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація про те, що його найстарший син Олександр став частиною його музичного гурту Pavlik Overdrive.

Скріншот сторінки Віктора Павліка.

Очевидно, що стосунки між батьком та сином продовжують налагоджуватися, і чоловіки не тільки знайшли спільну мову, а й співпрацюють.

Нагадуємо, що через декілька неділь Віктор Франкович знову стане батьком хлопчика на ім’я Михайло.

Схожі статті