Аліна Гросу пережила болісне розлучення з Комковим не сама: друг екс-чоловіка співачки не брехав про неї

Виявилося, що дехто допоміг Аліні Гросу пережити розлучення з Комковим.

Розлучення виконавиці Аліни Гросу та бізнесмена Олександра Комкова було дійсно гучним та обговорюваним. Значну роль у цьому зіграв той факт, що пара розірвала стосунки лише після півроку спільного життя. В українському шоу-бізнесі не так багато жінок, які перебували у шлюбі настільки короткий проміжок часу. А потім ще й процес розлучення обріс непривабливими деталями.

Що розповідав друг Олександра Комкова?

Через деякий час після розриву журналісти звернулися до чоловіка, який є близьким другом Олександра, Дмитра Ебаноїдзе, для того, щоб розпитати, що саме відбувається і яку думку він має стосовно цього.

Аліна Гросу
Аліна Гросу та Олександр Комков

Чоловік розповів, що вважає чутки про те, що Олександр зацікавився грошима Аліни несправедливими, адже хлопець має компанію в США. Він натякнув, що Гросу говорить неправду, коли розповідає, що хлопець пішов до іншої жінки та звернув увагу на її стосунки з актором.

Мовляв, надто швидко знайшла заміну — одразу після розриву. А коли вона була одружена, уже вівсю фліртувала з ним на знімальному майданчику.

Зізнання Аліни Гросу

Нещодавно з’ясувалося, що чоловік хоча б частично, але говорив правду. Аліна Гросу зізналася журналістам “Зіркового шляху”, що саме Роман Полянський допоміг їй у оговтатися від розлучення.

“Насправді, я дуже рада, що поруч зі мною є він. Тому що дуже велика підтримка, і він дуже врятував мене після розриву”, – говорила зірка.

Варто нагадати, що знайомство Аліни та Романа прийшлося якраз на період, коли молода співачка виходила заміж.

Схожі статті