|
19.06.2023 14:21

Володимир Дантес опинився в Євпаторії та показав свій стрибок у море: без Кацуріної відбився від рук

Володимир Дантес відомий український співак, який вже багато років підкорює сцену українського шоу-бізнесу. Його пісні залишаються у пам'яті надовго, адже вони є досить позитивними.

Дантес досить рідко оприлюднює своє життя, все що про нього відомо, це шлюб та розлучення з Надією Дорофєєвою. Саме ця подія стала дуже гучною та досі переслідує чоловіка. Навіть попри те, що нині він перебуває у стосунках з Дашею Кацуріною. Досі всі пам’ятають про любовний чотирикутник Кацуріних і Наді з Володимиром. Але насправді це все вже в минулому і зараз обидві пари живуть власним життям.

Володимир Дантес

У Володимира наступила нарешті нова ера його творчості, адже днями він випустив новий трек “Чуєш”. За добу ця пісня стала дуже популярною та вже лунає навіть на закордонних вечірках. І це справжній успіх, адже Дантес давно нічого подібного не випускав. До того ж у своєму кліпі співак зняв свою кохану Кацуріну, а також друга Олексія Дурнєва.

Та за останні дні Володя привідкрив ще одну сторону свого життя, і творчості вона не стосується взагалі. Річ в тому, що у цю неділю святкувався День батька. І Дантес вирішив теж пригадати свій проведений час з батьком. І саме у цей день чоловік вирішив показати, як він разом зі своїм татом відпочивав у Євпаторії та стрибали разом у море з пірса.

Звичайно, для дитини такі живі й веселі моменти з батьком дуже важливі, оскільки це частина виховання та можливість побудувати гарні та дружні стосунки з дітьми. І судячи з усього батько Володимира саме таким чином вибудовував з ним гарні стосунки. Можливо саме завдяки такій легкості Дантес виріс дуже вільним у своїх проявах і ніколи не соромився бути таким, який він є насправді.

Дантес з батьком

Тож, моменти проведені з батьком Володя пригадує з радістю та легкістю, адже в ті моменти у своєму дитинстві він був щасливим, а ці відчуття ніколи не забуваються та не відходять на другий план.