“Падчерка” екс-холостячки Ксенії Мішиної буде працювати на заводі: донька Еллерта приємно дивує простотою

Донька Олександра Еллерта отримала пропозицію, на яку скоріш за все погодиться.

У житті Олександра Еллерта є дві прекрасні жінки: кохана Ксенія Мішина та найдорожча для нього людина у світі, донька Еля. Дівчинка одразу ж сподобалася глядачеві, який помітив доброзичливість та простоту її особистості. Тринадцятирічна дівчина насправді не цікавиться зірковим життям і поводить себе, як і інші підлітки. Що для її віку, насправді, досягнення. Адже підлітки доволі часто підхоплюють зіркову хворобу від батьків.

Пропозиція працювати на заводі

Скріншот публікації Олександра Еллерта.

Нещодавно на особистій сторінці Олександра з’явилася нова публікація, у якій він розповів, що його доньці Елі поступила цікава пропозиція. Так, тринацятирічній дівчині запропонували працювати на заводі медичних пластирів за 7 тисяч гривень у місяць.

Гуморист пояснив, що робота буде заключатися у тому, що Еля буде стояти на лінії і просто складати пластир у коробку. Знаменитість поцікавився у своїх підписників, чи варто погоджуватися на таку працю. Більшість користувачів мережі проголосувало, що варто.

Втім, існує деяка проблеми на законодавчому рівні, адже дівчина, можливо ще не досягла віку, у якому може йти працювати.

До речі, Ксенія Мішина зараз збирає дівчат серед своїх підписниць для поїздки в Карпати та навчання важкій науці полюбити себе. Акторка не боїться напливу фанаток і відкрито пропонує поїздку разом з нею.

За декілька місяців до цього Ксенія Мішина також активно займалася проведенням вебінарів, у яких розповідала, через що доводилось її проходити у романтичних стосунках з колишнім бойфрендом і обіцяла допомогти іншим дівчатам, які проходять через такі самі складнощі.

Схожі статті