Вагітна “татусева донька” Ліза Арзамасова коротко підстриглася та показала великий живіт: “Стан щастя!”

Ліза Арзамасова підняла настрій мережі сяючим виглядом та милим животиком.

26-річна Ліза Арзамасова не так давно перестала приховувати своє цікаве положення. Актриса з серіалу “Татусеві дочки” готується подарувати малюка своєму чоловікові льодовому постановнику Іллі Авербуху. Варто зазначити, що чутки про цікаве положення актриси почали з’являтися ще в січні, так що Авербух і Арзамасова довго зберігали свою таємницю.

Ця дитина для майбутньої матусі — первісток, а у фігуриста вже є дорослий 17-річний син Мартін від першого шлюбу. Сина йому подарувала колишня дружина Ірина Лобачова в 2004-му році. Після розлучення дитина залишилася жити з батьком.Юнак чудово ладнає зі своєю молодою мачухою.

Світла світлина

Сьогодні актриса поділилася милим фото, де видно її помітно кругленький живіт. Єлизавета розповіла, що щиро радіє теплій погоді і посмішкам людей, що проходять повз неї. Також неможливо не звернути увагу на новий стиль зачіски Лізи. Неочікувано, але коротеньке кучеряве волосся їй дуже личить.

На прогулянці

На прогулянці Ліза постала в картатому білому платті з пишною спідницею і рукавами-крилами. Образ доповнили стильні окуляри і червона сумочка. Приталений наряд не зміг приховати зміни у фігурі актриси і її чарівний животик. Арзамасова ласувала солодкою ватою, насолоджуючись уїк-ендом з коханим.

Скріншоти зі сторінки Лізи Арзамасової.

Судячи з усього, акторці народжувати вже у кінці цього літа. Дівчина помітно розцвіла і виглядає карколомно.

Сподіваємося, що майбутня матуся почувається добре і насолоджується усіма приємними моментами вагітності.

Схожі статті