Мати Марії Яремчук була вимушена припинити музичну кар’єру доньки, яка приносила шалені гроші, через хворобу

Марія Яремчук пояснила, чому її мати так з нею вчинила. Та чи було це справедливим рішенням?

Марія Яремчук — донька великого Назарія Яремчука, залишила сцену рівно 2 роки тому. Фанати співачки були шоковані, адже її кар’єра стрімко здіймалася вверх, а її ім’я не покидало шпальти ЗМІ.

Дівчина привертала до себе увагу не тільки якісним вокалом, але й бездоганною харизмою та яскравою зовнішністю. Втім, шанувальникам творчості артистки довелося змиритися з тим фактом, що вона покидає сцену. Тим паче, що на це була серйозна причина — панічні атаки. Але в біографії Марії це не єдиний випадок, коли їй доводилося прощатися з кар’єрою співачки.

Марія Яремчук залишила сцену через зіркову хворобу

Марія Яремчук завітала на інтерв’ю до Алли Крутої близько 10 років тому. І саме там розповіла досить цікавий момент у своїй біографії.

Будучи ще зовсім малою, вона брала участь у кожному концерті і заробляла неймовірні на той час гроші. Співачка зізналася, що за 2 тижні заробляла більше, ніж її мама за місяць.

Вона майже не відвідувала школу і не вчилася. Професійному вокалу її також не навчали, так як її відомий хрещений попередив про необхідну індивідуальність артистки, яку не можна ламати змалку. Однак, дуже скоро на маленьку Марічку напала зіркова хвороба. Вона почала лаятися зі старшими і абсолютно не слухалася матір.

Марія Яремчук

Звісно, любляча мама вирішила врятувати ситуацію і припинила кар’єру дитини, попередивши наслідки, які чекали на Марію Яремчук. Зараз вона абсолютно впевнена, що мама зробила правильний вибір і стосовно припинення кар’єри, і стосовно відсутності професійного навчання в дитинстві.

Схожі статті