Дан Балан ніжно обіймає Тіну Кароль та закохано дивиться на поп-діву: подалі від шаленої юрми та скандалів

У мережі з'явилися нові світлини зірок, які говорять про романтичні почуття між ними.

Стосунки Тіни Кароль та Дана Балана отримали очікувану розв’язку для глядачів шоу “Голос країни”, але не для фанатів пари. Після зізнання продюсера вокального проекту Володимира Завадюка про те, що роман між зірками був створений штучно, шанувальники пари спричинили неймовірний галас у мережі. В результаті, довелося виправдовуватися всім: від продюсера до артистів.

Навіть молдавський мачо, який завжди буває небагатослівним і тим паче, не веде свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram на російській мові, зробив звернення саме нею, щоб уникнути непорозумінь з аудиторією. Втім, йому не вдалося цього уникнути. Пристрасті навколо них з Тіною  вщухають, а фанати пари продовжують шукати підтвердження тому, що між ними щось було. І деякі спроби досі закінчуються успішно.

Фото, яких ви не бачили

На одній з популярних фан-сторінок про стосунки Дана та Тіни з’явилася нова лінійка світлин за їх участі. На них молдавський виконавець ніжно дивиться на співачку та притуляється до неї. Вона ж ласкаво відводить очі та не відштовхує прихильника.

Користувачі мережі одразу ж звернули увагу на чистоту емоцій артистів і підкреслили той факт, що між зірками все ж таки щось було.

Нагадуємо, що Дан Балан не заперечував того факту, що між ними з поп-дівою був флірт. А продюсер шоу Володимир Завадюк розповідав, що співачка дуже сподобалася молдавському виконавцеві, який при пропозиції взяти участь у проекті, одразу ж поцікавився, чи буде у цьому сезоні Тіна.

Схожі статті