91-річний Григорій Чапкіс вперше розкрив таємницю своєї молодої дружини: вік, ім’я і спадок, що лишає жінці

Григорій Чапкіс про свою нову дружину усе, що могло цікавити публіку.

Діти 91-річного хореографа одразу ж засудили його за це рішення. Однак, він не дивлячись на те, що його змусили зробити, все одно обрав молоду коханку. А ні зневага дітей, а ні втрата родини не зупинили його на шляху до омріяного сімейного щастя.

Хто вона та як пара познайомилася?

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Григорій Чапкіс познайомився з 39-річною Людмилою у її власному ювелірному магазині. Молода жінка є успішною бізнесвумен, яка за словами хореографа, заробляє більше, ніж він сам. Під час покупки літньому чоловікові стало погано і власниця магазину дуже за нього хвилювалася. Саме тому жінка попросила номер телефону зірки.

Через деякий час вона йому подзвонила, щоб дізнатися про стан його здоров’я. Це розчулило чоловіка, який вирішив розвивати стосунки з вродливою бізнесменкою. 

Реакція дітей

Григорій Чапкіс разом сином
Григорій Чапкіс разом з сином

Як виявилося, дітям Григорія Чапкіса дуже не сподобалася ідея одруження вчетверте. За словами танцюриста, вони вирішили, що Людмила є полювальницею на багатства. Саме тому вони змусили батька переписати на них все майно. Це розбило хореографа. Родина пересварилася, а стосунки дітей з батьком значно охололи. Втім, увесь цей час поруч з ним знаходилася любляча дружина, якій не потрібні його гроші, адже вона успішна та заможна.

Зараз пара проживає разом у квартирі, яку нещодавно придбав Григорій спеціально для їхньої нової родини. Житло дуже оригінальне та самобутнє, нагадує собою самого хореографа. Людмила показувати своє обличчя не бажає, але хореограф запевняє: вона вродлива, хазяйновита та дуже добра.

Схожі статті