Анастасія Приходько показала складки, розтяжки та обвислий живіт після трьох пологів: “У мене целюліт”

Відома українська співачка Анастасія Приходько приголомшила своїх підписників в соціальних мережах сміливим фото без прикрас.

Анастасію Приходько знають по хіту “Мамо”, який вона виконала на пісенному конкурсі “Євробачення”. Її нетиповий тембр підкорив слухачів, проте в 2018-му вона заявила про відхід з великої сцени, щоб проводити більше часу з сім’єю.

Треба сказати, що щастя в особистому житті прийшло до героїні статті далеко не відразу. Від бурхливого роману з абхазьким бізнесменом Нурі Кухілавою зірка народила дочку Нанну. Через 3 роки пара розлучилася, а пізніше Анастасія зізналася, що екс-обранець одного разу підняв руку на їх маленьку дочку, що і поставило остаточну крапку у відносинах.

Анастасія Приходько з дочкою
Анастасія Приходько з дочкою

Справжнє кохання Приходько знайшла в шлюбі з чоловіком на ім’я Олександр, з яким вона ще вчилася в одній школі. У 2015-му у пари народився син Гордій, а зовсім недавно артистка втретє стала мамою хлопчика Луки.

Анастасія Приходько з дітьми
Анастасія Приходько з дітьми

З огляду на те, що вагітність і пологи ніколи не проходять безслідно для фігури, співачка вирішила показати себе справжню без фільтрів і фотошопа. Так, у себе в Інстаграмі Анастасія опублікувала фото навпроти фортепіано в спортивному білизняному комплекті і накинутій поверх сорочці. Знаменитість спеціально не стала прикривати обвислий живіт.

Скріншот з Інстаграму Анастасії Приходько
Скріншот з Інстаграму Анастасії Приходько

У підписі до публікації Приходько заявила, що не соромиться бути справжньою і вважає, що жінки занадто часто комплексують через зовнішність, тому вирішила підтримати всіх, хто з цим зіткнувся:

“Зараз бодіпозитив в моді. Але як бути тим, хто звик завжди бачити одне відображення в дзеркалі, а після пологів на тебе дивиться зовсім інша людина? Зайві кілограми, розтяжки, обвислий живіт, недоглянутість. І буває так, що просто немає сил що-небудь робити. Бути мамою — найскладніша місія на землі для жінки: виносити і народити!”, — пише Анастасія.

Вагітна Анастасія Приходько
Вагітна Анастасія Приходько

У продовженні посту зірка назвала своїми головним досягненнями дітей — два синочка і лапочку дочку:

“Так, у мене целюліт. Так-так, бо я їла і допомагала рости моїй дитині! Я пишаюся своїм животом (хоча я зараз дуже стараюся його побороти). Але я з гордістю його показую вам, я пишаюся, що стала мамою втретє! Бог створив жінку до появи глянцю, лайків, подіуму, сцени! Він створив жінку, щоб вона могла подарувати життя! І кожна жінка повинна пишатися кожною клітинкою свого тіла, яка допомогла виносити і народити нову людину!”.

Коментатори захопилися сміливістю Приходько і в якості підтримки обсипали її безліччю компліментів.

Схожі статті