Екс-дружина Потапа Ірина Горова забула про невдалий шлюб та заговорила про Олега Винника: “Він мені співає “

Ірина Горова - жінка, яка очолила провідний продюсерський центр та познайомила світ з легендарними артистами. Дізнайтеся, що думає вона про Олега Винника.

Ірина Горова. Героїня цього матеріалу – сильна, незалежна жінка, яка після розлучення з Потапом не опустила рук та повністю зайнялася бізнесом.

Ірина Горова
Ірина Горова. Фото взято на просторах мережі. 

Продюсерка та леді-бос познайомила українського глядача з рядом успішних та модних артистів. Серед них, власне, дует Потапа і Настя, проект “Время и Стекло”. Крім цього, Ірина встигає виховувати своїх дітей та ще й займатися менторською роботою, відвідуючи форуми та зустрічі для підприємців.

Ірина Горова відвідує жіночий форум, де виступила у ролі спікерки. Фото взято на просторах мережі.

У неї немає комплексу щодо того, що саме родина робить жінку успішною. Ірина впевнено крокує до мети. Нещодавно, в інтерв’ю Андрію Федоріву, провідному українському маркетологу, розповіла свою точку зору на бізнес та сучасних знаменитостей.

Якщо коротко, Ірині вдалося відбудувати систему управління так, що вона контролює тільки вищі ланки керівництва компанії. Втім, вона не лишається байдужою до певних представників шоу-бізнесу.

Ірина Горова розповіла про свій бізнес Андрію Федоріву. Скриншот взято з кадру передачі.

Захоплюється продюсерка образом Олега Винника:

“Ця енергетика…Я стояла десь за сценою і мені здавалося, що він обертається і мені співає. Це талант та крутизна артиста”, – поділилася враженнями Ірина.

Горова вважає дуже влучним образ співака з його довгим волоссям та манерою виконання пісень.

Схожі статті