Як виглядала Оля Полякова на своєму головному дні у житті: весільна сукня не біла, фати також не було

Відома українська співачка Оля Полякова вже майже 20 років щаслива в шлюбі зі своїм чоловіком Вадимом, а яким було їхнє весілля?

Заміж за Вадима Оля Полякова вийшла у вересні 2004-го. Всього через півроку у пари народилася старша донька Маша, виходить що нареченою Суперблондинка була вже в положенні. Якщо їх весільних фото в мережі не знайти, то по інтерв’ю артистки можна з легкістю скласти всю картину торжества.

Оля і Вадим Полякови
Оля і Вадим Полякови

Так, одного разу в програмі “Світське життя” з Катериною Осадчою поп-діва розповіла, що їхнє весілля проходило за мотивами біблійної історії про Адама і Єву:

“У мене був Едемський сад, ведучі були народні артисти Росії, тоді це ще було модно. Бог, Люцифер, ангели, торт у формі яблука, на кожному столі було дерево-спокусник з яблуками, з квітами. Круто було. Я дуже щаслива, що в моєму житті було таке весілля, мені є що згадати. Єдине моє ось таке упущення — те, що у мене була персикова сукня, не було фати. Від Юдашкіна було моє плаття, вартувало диких грошей”.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом та доньками Алісою і Машею
Оля Полякова з чоловіком Вадимом та доньками Алісою і Машею

Крім того, Полякова зізналася, що хотіла б обвінчатися з чоловіком, однак для цього їй доведеться змінити віру:

“У нас можливий тільки міжконфесійний шлюб — я християнка, він іудей. Якби у нас проводилися такі обряди… Хоча я, якщо чесно, і перейшла б у ту віру, тому що я вже років 7 як іудейка, в душі”, — зазначила з гумором Ольга.

Відомо, що Вадим для Олі перший і поки що єдиний чоловік. Він людина непублічна, тому на фотографіях із знаменитою дружиною і дітьми з’являється нечасто. До речі, якщо раніше саме він був головним годувальником у сім’ї, то зараз родину в більшій мірі забезпечує Полякова.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.