Чому видатний Олег Скрипка мріяв подалі втекти з України та не наважувався завести дітей впродовж 10 років?

Олег Скрипка вперше розповів журналістам про невідомі аспекти свого життя.

З самого дитинства Олег Скрипка значно відрізнявся від своїх однолітків. Співак ексклюзивно для журналістів програми “Життя відомих людей” розповів, що будучи дитиною не вписувався в жоден колектив, так як був провінціалом. Адже на його виховання сильно вплинули проведені канікули в Полтаві з бабусею та дідусем.

Вигнанець у Франції

Так хлопець став вигнанцем. Але в студентські роки все змінилося: успішний інженер став ще й відомим музикою у Франції, а згодом і в Україні. Неймовірна річ для звичайного хлопця, який бодай раз хотів би побувати за кордоном і працював майже на секретному об’єкті.

Шлюб і діти

Колишня дружина Олега Скрипки Марі.

Його перший шлюб з француженкою Марі закінчився важко, і Олегу довелося повернутися в Україну, і розвивати карєру тут, що він не без допомоги друзів успішно зробив. Згодом музика зміг зустріти і тут своє кохання. Втім, він не квапився стати батьком. Батьки Олега Скрипки дуже хвилювалися з цього приводу, і навіть думали, що подружжя просто не може мати дітей.

“З дружиною моєю ми ходили за ручку 10 років. І батьків моїх ковбасло. Для батьків я — єдина дитина, продовження роду. І це дуже важливо. Вони мабуть вирішили, що в нас не може бути дітей по якійсь причині”, — розповідає Олег.

Для батька Олега було дуже важливим продовжувати рід, а тим часом артист просто хотів насолодитися обраницею і розтягнути час романтики з нею як найдовше. Таким чином, пара присвятила одне одному аж 10 років.

І лише тоді, коли романтика закінчилася, вони зважилися на дитину, а потім ще на трьох. Знаменитість розповідає, що коли майбутній дідусь почув радісну новину, то сповз по стіні.

Батько музиканта вже помер, а його мама стала його сусідкою. Але Скрипка тепер насолоджується статусом батька сімейства і стверджує, що прожив щасливі роки і зараз є дуже щасливим.

Схожі статті