Надя Дорофєєва зізналася, що дуже важко переживає розрив з дорогою для себе людиною. А як же Дантес?

Надя Дорофєєва прокоментувала свою самотність і самостійність на сцені. Як почувається зірка наодинці?

Наді Дорофєєвій вдалося прославитися саме у складі гурту “Время и стекло”. Однак, час іде, і необхідні зміни. Надя розповіла, що ідея розірвати дует з Олексієм Завгороднім прийшов до них тоді, коли вони зрозуміли, що публіка не дає їм співати хіти, які відрізняються по стилю. Для творчих людей це було серйозною проблемою. До закінчення існування колективу вони готувалися 2 роки.

Чи хвилюється зараз Надя Дорофеєва і як переживає кар’єрний розрив з Завгороднім?

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва і Олексій Завгородній

Співачка зізналася, що іти з гурту та створювати сольну кар’єру було неймовірним випробуванням для неї. За словами артистки, їй було дуже страшно. А враховуючи той факт, що у той самий час розпочалася пандемія, в неї з’явилися серйозні фінансові проблеми. Адже для старту сольних виступів їй було необхідно пошити безліч костюмів, створити нові декораціі і так далі, що вимагає неймовірних грошей.

Втім, Надя заспокоює своїх фанатів: її запрошують на різноманітні концерти та корпоративи, і вона заробляє. Зараз в них з Олексієм Завгороднім дуже теплі відносини. Вони спілкуються і підтримують одне одного. Надя набагато раніше дізналася про його розлучення з Анною і звісно ж підставила своє плече.

Кар’єра Наді Дорофєєвої на диво злетіла навіть попри карантинні обмеження. Зараз співачка запевняє, її перший трек сильно відрізняється від її репертуару, і не треба її судити саме за ним. Співачка готується до великого туру і вже готова показати себе в усій красі.

Побажаємо співачці успіхів і творчого натхнення!

Схожі статті