Юлія Зайка після поразки в шоу “Холостяк” лягла під ніж заради Михайла Заливако: вжила кардинальних заходів

Юлія Бельченко дивує новинами: дівчина зважилася на операцію!

Не дивлячись на те, що глядачі  бачили іскру та пристрасть між Юлією Бельченко та Михайлом Заливако, останній обрав іншу дівчину. Між Зайкою та холостяком вирували пристрасті, він то прощався, то повертав її назад, то взагалі вигнав з проекту, але щасливого кінця публіка так і не дочекалася. Хоча вірила, що саме в неї закоханий головний герой.  Михайло обрав іншу дівчину, до того ж не саму прийнятну за думкою фанатів шоу — Анну Богдан.

Розбите серце Юлі Зайки

Одразу ж після фіналу Юлія Бельченко дала зрозуміти своїм підписникам — її серце розбите, а МихайлоЗаливако не справдив її сподівань. На особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька публікацій присвячених саме зраді її коханого. Дівчина не приховує своїх почуттів і відкрито говорить про те, що пережила на проекті.

Хірургічне втручання

Скріншоти сторінки учасниці проекту Юлії Бельченко. У відеороликах вона розповідає про операцію, на яку зважилася нещодавно.

А нещодавно вона опублікувала декілька відеороликів у розділі stories, в яких розповіла що готується до операції. Втім, спочатку вона не вказала до якої, а запропонувала користувачам мережі здогадатися. Хтось думав, що вона збирається зробити груди, хтось наполягав на пластику обличчя.

Але з’ясувалося, що дівчина страждає постійними ангінами і тому зважилася на кріодеструктуризацію мигдалин. Деталей вона поки що не розповідала, але обіцяє це зробити найближчим часом.

Сподіваємося, що Юлія більше ніколи не буде хворіти горлом, а розбите серце швидко залікує гідний молодик.

Схожі статті