Дмитро Шепелєв поскаржився на дитину від покійної Жанни Фріске: не слухається та виводить батька. Деталі

Дмитро Шепелєв мужньо взявся за виховання малолітнього сина після смерті коханої. Тепер чоловік скаржиться на проблеми у вихованні.

Дмитро Шепелєв – телеведучий, який у досить молодому віці пізнав втрату коханої людини. Жанна Фріске, яка хворіла на онкологію не змогла впоратися з пухлиною мозку та пішла з життя, не доживши навіть до 45 років…

Жанна Фріске. Фото взято на просторах мережі.

Артистці вдалося лишити по собі дитину. Сина назвала Платоном та довірила його виховання не тільки своїм батькам, а й коханому Дмитру, який і є батьком малюка. Зараз сину Жанни вже 8 років. Він росте без материнської любові, втім вже є жінка, яка почала ним опікуватися.

Дмитро вдруге зустрів кохання. Його обраницею стала дизайнерка Катерина Тулупова. Жінка подарувала дитину Шепелєву.

Чоловік зазначив, що батьківство вдруге йому в чомусь дається легко, в чомусь тяжко. Він вже досконало знає всі нюанси догляду за немовлятком, але все одно він з важкістю сприймає те, що потрібно рано прокидатися та інколи не спати вночі.

Серед інших проблем – виховання старшого хлопчика. Варто зазначити, що Платон дуже привітно сприйняв новину про появу братика та у день самих пологів сильно нервував. Батько зазначає: є й інші проблеми з дитиною.

“Нещодавно я помітив, що старший син часом взагалі перестав мені відповідати”, — нарікає Дмитро Шепелєв.

За його словами, восьмирічний Платон почав його ігнорувати. При цьому хлопчик часто забуває виконувати прохання батька, літає у хмарах і думає про щось своє. Та малюк вибачається і прямо каже, що просто замислився.

Дмитро ж перестає на нього сердитися вмить.

spot_img

Схожі статті