Оля Цибульська публічно звернулася до колишньої Дзідзьо: “Бажаю Славії зустріти чоловіка, якому ти довіряєш”

Відома українська співачка Оля Цибульська на тлі скандальних пліток про причини розлучення Дзідзьо і Славії публічно звернулася до "суперниці".

Ні для кого не секрет, що Оля Цибульська та Дзідзьо не просто колеги по сцені, але ще і хороші друзі та навіть куми. Більш того, в якийсь період часу вони грали закоханих, підігріваючи тим самим інтерес до своєї творчості.

Тепер же, після того як Михайло Хома і його дружина Ярослава повідомили про розлучення, у останньої з’явилися претензії до цього факту.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

По-перше, за її словами, це саме вона звела Олю та Михайла, які познайомилися на одному з музичних фестивалей, але згодом втратили зв’язок. Тоді в соцмережах Цибульська попросила у Славії телефон Дзідзьо, вони зіздзвонилися, так все і закрутилося.

По-друге, у численних інтерв’ю Ярослава зізнається, що їй як жінці дуже не сподобалося, що згодом чоловік так і не спростував чутки про роман з Ольгою:

“Мені здавалося, що просто грають моїм життям, мною грають. Чому її [Олю] можна показати, і з нею заспівати дуетом, люди різні історії придумують, що вона його жінка чи коханка, а мене в той час не можна показувати? Мені було дуже боляче”, — сказала Славія в інтерв’ю на YouTube-каналі “Олицкая”.

Славія
Славія

У відповідь на це Цибульська спростувала будь-яку романтику між нею та Михайлом, а в новому випуску програми ЖВЛ на телеканалі 1+1 безпосередньо звернулася до Ярослави:

“Я Славії бажаю зустріти просто чоловіка, якому ти довіряєш, і тоді все буде добре. А чому активно згадується моє ім’я? Тому що Слава випустила сольний кліп і добре розуміє, що просто привернути увагу до новоспеченої артистки, новоспеченої музики складно”.

Оля Цибульська у ЖВЛ
Оля Цибульська у ЖВЛ

Схожі статті