(Фото) Де живуть Потап і Настя Каменських? Відомий дует відбудував собі справжній палац під Києвом

Потап і Настя одружилися у 2019 році. Їх родину можна назвати справжнім прикладом до наслідування стосунків та взаєморозуміння. Дізнайтеся, як вони налагодили побут.

Настя Каменських і Потап дуже тривалий час працювали разом на сцені. Всі прихильники підозрювали, що у молодих музикантів може бути романтичний зв’язок. Проте, до 2014 році Потап був у шлюбі з Іриною Горовою, продюсеркою та директоркою власного продакшену. Та сімейне життя не склалося. Пара розійшлася.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських. Фото взято на просторах мережі. 

До 2019 року не було нічого відомо ані про розлучення, ані про нову обраницю репера. Втім, щасливі музиканти вирішили побратися і почати нове життя у власному будинку.

Оселилися молодята у селі Романков, що біля Конча-Заспи (елітного селища на Київщині).

Маєток Потапа і Насті Каменських. Фото видання Страна юа.

Придбати там будинок – задоволення не з дешевих. Виявляється, у цьому селищі нерухомість може коштувати пів мільйона гривень. Сама місцевість дуже приємна: тут є сосновий ліс, багато доріжок для бігу та майданчиків для занять спортом.

Сусіди – інтелігентні та відомі особистості. Буквально навпроти Насті з Олексієм свій будинок звели Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Більше того, Потап – хресний батько синочка телеведучих.

Настя Каменських у себе вдома. Фото взято на просторах мережі.

Екскурсій пара своїм будинком не проводить, але раз у раз в Інстаграмі Насті з’являються публікації звідти.

Дизайн – дуже світлий та затишний. Все виконано у сучасному стилі та білих відтінках, які пречудово поєднуються з деревом. Також у пари багато зелені вдома.

Схожі статті