Головний вовк країни Олег Винник не втримався і публічно поділився почуттями до Таюне: зал зустрів оплесками

Олег Винник - видатний артист, який досі не довірив прихильникам головну таємницю життя: свій сімейний стан. Чи правда, що Таюне - таємна дружина артиста.

Пісні Олега Винника та його зірковий образ не лишають байдужим жодну з фанаток артиста. Навіть така мастита продюсерка, як Ірина Горова відзначає, що у співака є особлива енергетика, яка дає змогу кожному на концерті отримати враження, що Винник співає особисто для нього.

Та для кого насправді пісні виконавця – досі не відомо. Вважається, що оспівує артист кохання до своєї бек-вокалістки Таїсії Сватко.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне. Фото взято на просторах мережі. 

Є інформація про те, що Таїсія Сватко є дружиною Олега. Дійсно: музиканти родом з одного регіону, навчалися в одному й тому ж училищі, а ще разом були з самого початку кар’єри Винника.

Олег Винник фото з дружиною. Таюне вважають жінкою артиста.

Знову ж таки, стосунки пари зберігаються у таємниці. Та чим більший секрет – тим більше охочих його розгадати. Олег і сам не проти лишити підказки для прихильників.

Так, на концерті у “Палаці спорту”, що у столиці, Винник не втримався та обійняв свою потенційну дружину під час виконання пісні “Роксолана”. Мудра Таїсія не подала виду та продовжила співати.

Олег Винник обійняв Таїсію Сватко
Олег Винник обійняв Таїсію Сватко

Видно, що жінка почуває себе дуже щасливою, виступаючи поруч з Олегом. Таюне й сама розповідала, що заради Головного вовка країни наважилася на дуже сміливий крок. Вона вирішила виконувати пісні сольно.

Співачка розповідала, що її мета – не слава і популярність, а є велике бажання показати красу композицій, які написав Олег Винник.

Схожі статті