Чоловік Лілії Ребрик дуже образився на кохану через її необачний вчинок: чоловіча гордість була зачеплена

Андрій Дикий не зміг впоратися з образою через вчинок Лілії.

Зіркове подружжя Лілія Ребрик та Андрій Дикий здаються просто неймовірно гармонійними та щирими одне з одним. Але добре відомо, що над будь-якими стосунками необхідно працювати і те, що глядачі бачать на особистих сторінках зірок в соціальній мережі Instagram та на телеекрані, є нічим іншим, як результатом цієї праці. Так, нещодавно Лілія Ребрик розповіла журналістам телеканалу “Україна”, як її чоловік назавжди привчив її довіряти йому.

На що образився Андрій Дикий?

Коли Лілія Ребрик та Андрій Дикий тільки-но одружилися, вони переїхали на нову квартиру та взяли багато техніки та меблів у кредит, так як телеведуча була вагітною. На річницю весілля зірка вирішила зробити незвичайний подарунок та закрила усі їхні борги.

Вона принесла чеки додому, підписала їх, поставила сердечок і піднесла коханому. Зараз авторка згадує, що Андрій дуже сильно образився, адже Лілія, навіть не підозрюючи про це, сильно наступила на гордість чоловіка. Після цього вони домовилися, що будуть щирими одне з одним, а їхні фінансові стосунки будуть максимально прозорими. До цього вони привчають і власних доньок.

Втім, Лілія все одно має деякі заначки, адже у житті може всіляке трапитися, і вона може залишитися й без чоловіка. Цей підхід дуже раціональний та тверезий. Як демонструє практика, життя буває дуже непередбачуваним і жорстоким, а вона мама двох дітей.

До речі, таку ж саму точку зору розділяє й Ольга Полякова, яка прямо з телеекранів закликала українських жінок потурбуватися про себе та своїх доньок, і по-можливості навіть переписати на себе квартиру. Зірка говорила достатньо серйозно.

Схожі статті