Ігор Кондратюк зізнався, що судив учасників цьогорічного “Євробачення” не по совісті, а за переконаннями

Ігор Кондратюк — професіонал свого діла, але занадто чесний, за що і поплатився.

Нещодавно в українському шоу-бізнесі розгорівся небувалий скандал. Звичайні глядачі були вимушені масово залишати під виступом литовських виконавців “The Roof” вибачення за несправедливе суддівство Пономарьова та його команди, у склад якої входив й Ігор Кондратюк. Наскільки різняться точки зору українського глядача та журі також продемонструвало голосування, за яким народ віддав виконавцям 10 балів, а члени журі — 0.

Як це коментує Ігор Кондратюк?

Продюсер вирішив не мовчати, і пояснив чому так. Адже йому перепало на горіхи. Ігор заявив, що судив справедливо і неупереджено, окрім російської виконавиці Маніжи, що, власне, перекреслює його ствердження.  Підписники поділилися під публікацією на два табори: одні намагалися довести, що литовські музиканти добре виступали, а інші намагалися зрозуміти, яке відношення має Маніжа до політики.

Так чому нуль?

Скріншот обоговорення ситуації між підписником та Ігорем Кондратюком.

Втім, і на цьому скандал не закінчується. Ігор Кондратюк ще й суперечив самому собі під час дискусії з одним з користувачів мережі. Так, продюсер заявив, що литовські представники виступали посередньо. Ця оцінка, очевидно не відповідає цій оцінці, яку суді виставили під час конкурсу. Адже посередню — це посередньо, а 0 — відверто погано. Зрозуміло, що сварки та дискусії навколо суддівства Пономарьова та Кондратюка будуть продовжуватися.

Варто підкреслити, що продюсер вирішив, що критикують його саме хейтери. Хоча ніяких особистих претензій до зірки незадоволені його суддівством не виказували, а обговорення залишалося лише в рамках несправедливої оцінки.

Схожі статті