Сергій Притула втретє став батьком: хто народився у телеведучого та як назвали дитину (ФОТО)

Сергій Притула тільки-но повідомив, що став батьком втретє!

Сьогодні відомий український телеведучий, зірка та незмінний член команди “Нового каналу” Сергій Притула став батьком втретє. Так, тепер у маленьких Дмитрика та Соломії з’явилася сестричка на ім’я Стефанія.

Деталі радісної новини

Годину тому Сергій Притула поділився на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram радісною новиною про те, що він став батьком втретє. А ніжний текст про те, що їх тепер п’ятеро він супроводив милими світлинами з новонародженою донечкою. Дівчинка була загорнута у білосніжну ковдру. Обличчя Стефанії поки що не показують.

Знаменитість зробив невеличкий колаж у пастельних відтінках. На першій фотографії він поруч з коханою дружиною Катрусею та двома дітьми постали у нарядних вбраннях. Особливо виділяється дружина зірки, яка обрала для фотосесії повітряну світло-рожеву сукню з тоненьким поясом. На другій світлині Сергій тримає на руках свою другу донечку.

Яскраві привітання за поповненням від Олександра Педана та інших зірок.

На радісну новину одразу ж відреагував найкращий друг Сергія і його колега Олександр Педан.

Варто відмітити, що вагітність Катерини Притули довгий час від усіх приховувалася, а у її власному мікро-блозі в Instagram не було навіть і натяку на її цікаве положення.

Бажаємо крихітці Стефанії Сергіївні міцного здоров’я, довгая літа, щастя та здійснення усіх мрій, які вона буде плекати у своєму житті. Ми раді вітати зіркове подружжя з поповненням!

Схожі статті