Ксенія Мішина знову стала холостячкою: остаточно вигнала Еллерта зі свого життя та втішається в обіймах мами

Пара Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта знаходиться під пильною увагою публіки, яка буквально стежить за кожним їхнім кроком.

Герої нашої сьогоднішньої статті познайомилися завдяки найромантичнішому реаліті-шоу “Холостячка”, де зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина шукала кохання. Її вона знайшла в особі коміка і сценариста студії “Квартал 95” Олександра Еллерта.

Спочатку глядачі гостро сприйняли фінальний вибір головної героїні проекту, вважаючи, що їй більше підходить програвший фіналіст Олексій Тригубенко. Втім, з часом стало ясно, що Ксенія не помилилася, адже вони з Олександром не просто продовжили відносини — пара з’їхалася і навіть познайомила одне з одним своїх дітей.

Еллерт та Мішина з дітьми

Їх приклад довів, що любов існує і на телешоу, однак користувачі мережі підозрюють, що Мішина і Еллерт розлучилися. Справа в тому, що вони відписалися один від одного в Інстаграмі, а на питання фоловерів з цього приводу відмовчуються. Більш того, в шапці профілю Олександра була відмічена сторінка Ксенії і поруч стояв смайлик з сердечком, однак цього рядка там більше немає.

Інстаграм Олександра Еллерта
Інстаграм Олександра Еллерта

Через це під новим постом коміка, в якому він розповів про яскраву подію з минулого, зібралося особливо багато стурбованих коментарів:

  • “Мішина більше не Сашина?”;
  • “Знову Ксю і Еллерт відписалися один від одного”;
  • “Сподіваюсь, що ви знайдете порозуміння”, — пишуть підписники.
Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта
Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта

До того ж в сторіз Ксенії з’явилася її мама, яка, очевидно, приїхала до доньки, а от про коханого немає жодної згадки.

Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної. В кадрі її мама
Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної. В кадрі її мама

Втім, дехто також припустив, що пара просто-напросто тримає інтригу перед майбутнім випуском пост-шоу “Як вийти заміж”, приуроченому до фіналу 11 сезону “Холостяка”. Чи так це насправді, дізнаємося вже зовсім скоро.

Схожі статті