Влад Яма розповів про ганебні речі, якими займався в минулому: “Це жахливо, але я це робив”

Відомий український хореограф Влад Яма на всю країну розповів про ганебні речі, якими займався в молодості. І це не те, про що ви подумали.

Влад Яма став всенародним улюбленцем завдяки танцювальному проекту “Танці з зірками”, де він вперше засвітився в парі зі співачкою Наталею Могилевською, а згодом доріс до суддівського крісла. Незважаючи на те що саме ця професія зробила героя статті успішним, кілька разів він все ж шкодував про те, що зв’язав з нею своє життя.

У випуску програми “Неймовірна правда про зірок” на телеканалі СТБ Влад зізнався, що в найперший раз такі думки до нього прийшли ще в дитинстві:

“Перший [момент] — це коли було років 12, і я отримав в школі стусанів трошки більше, ніж зазвичай. Другий момент був, коли мені було 20 років, а мені треба робити другу операцію на коліні. Більшість лікарів мені говорили, що танцювати я не буду”.

Влад Яма у Неймовірній правді про зірок
Влад Яма у Неймовірній правді про зірок

У рубриці каверзних питань “Соромно чи нормально?” Яма розповів, що в минулому гриз нігті, причому по саме не хочу:

“Це жахливо, але я це робив до 26 років. Потім мене силоміць повели на манікюр. Це така звичка, але я кожну справу намагаюсь доводити до кінця, навіть таку брудну”.

Влад Яма у Неймовірній правді про зірок
Влад Яма у Неймовірній правді про зірок

Крім того, хореограф не став приховувати, що колись грішив тим, що перевіряв телефон своєї обраниці, хоча зараз вважає це поганим тоном і більше так не робить, а через поцілунок з екс-солістом групи “Время И Стекло” Позитивом на паркеті в одному з випусків “Танців з зірками” він ніяковіє й зараз:

“Мені соромно. Я сподіваюсь, не тільки мені соромно. Я і досі не знаю, що це було”.

Поцілунок Позитива та Влада Ями на Танцях з зірками
Поцілунок Позитива та Влада Ями на Танцях з зірками

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.