Переможниця “Холостяка 11” Анна Богдан приміряла білу сукню. Під вінець з Михайлом одразу після фіналу?

22 травня мільйони телеглядачів нарешті дізналися ім'я переможниці 11 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Нею стала Анна Богдан.

За серце успішного бізнесмена з Харкова Михайла Заливако боролися 29 дівчат і лише Ані вдалося закохати його в себе. Втім, як це часто буває, шанувальники розкритикували фінальний вибір холостяка, вважаючи, що Богдан йому не підходить.

У мережі навіть ведуться розмови про те, що нібито колишній чоловік Анни, політик Андрій Богдан, купив їй перемогу в проекті, при тому, що потрапила вона туди завдяки наполегливий сестри, яка вмовила її заповнити анкету.

Анна Богдан та її колишній чоловік
Анна Богдан та її колишній чоловік

На даний момент пара зберігає інтригу відносного того, чи разом вони досі. Вся правда стане відома з виходом останнього випуску пост-шоу “Як вийти заміж”, а ось як це коментує дівчина:

“Так склалося, що більшість пар, які зустрілися на проекті, в реальному, часом рутинному житті розходилися. І це нормально, адже кожен день ми пізнаємо людину в різних життєвих ситуаціях… Як думаєте, до якого числа пар ми з Мішею відносимося: 1 — ми розійшлися, 2 — ми разом?”, — написала Анна під їх спільним фото в Інстаграмі.

Спочатку більшість підписників припустили, що після фіналу “Холостяка” Заливако і Богдан розійшлися, хоча з інтригуючим постом переможниці в сторіз, на якому вона з’явилася в білосніжній сукні-халаті, коментарів за те, що пара все ще разом, значно додалося.

Скріншот з Інстаграму Анни Богдан
Скріншот з Інстаграму Анни Богдан

Примітно, що на цих кадрах Анна позувала не одна, а зі своєю колишньою суперницею по проекту Джесікою Чегі. Судячи з усього, дівчата змогли подружитися, навіть незважаючи на те, що ще нещодавно вони претендували на одного чоловіка. Жіноча дружба таки існує!

Схожі статті