Categories Шоу-бізнес

Чоловік найбагатшої співачки Камалії обвів її навколо пальця: сказав, що поїхав у відрядження, але збрехав

Родина Камалії - справжній приклад до наслідування здорових та екологічних сімейних стосунків, але навіть там є свої недомовки.

Вийшовши заміж за Захура, Камалія й гадки не мала, що заживе, як справжня східна принцеса. Артистка безмежно вдячна чоловіку за кохання та двох доньок Арабеллу та Мірабеллу.

Камалія. Фото взято на просторах мережі. 

Сама зірка неоднократно відзначала, що її стосунки з чоловіком – дуже теплі та щирі. Доньок, попри все своє багатство, виховують у дисципліні та порядку. Дівчата знають, що якщо не будуть слухатися – можуть понести покарання.

Камалія та Мохаммад Захур разом з доньками. Фото взято на просторах мережі. 

Тим не менш, і у цій родині трапляються суперечки. Наприклад, останньою темою для дискусій між Камалією та Мохаммадом стала проблема вакцинації від коронавірусу. Програмі “Зірковий шлях” пара навіть наважилася висловити свої думки.

Камалія з чоловіком на інтерв’ю. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Річ у тім, що Камалія не поспішає робити вакцину від хвороби. Жінка вважає, що досі препарат не досконало вивчено, тому можна почекати. Захур же, навпаки: чоловік думає, що без вакцини зараз не можна.

Та виявляється, Мохаммад взагалі потайки полетів від дружини у Британію, ще зробив собі щеплення.

Камалія розповіла, як її чоловік полетів закордон, щоб вакцинуватися.

Програмі “Світське життя” артистка поскаржилася, що майже 2 доби не знала, де її коханий і що з ним. Та згодом, після повернення Захура, жінка змінила свою точку зору на вакцинацію та записала у чергу.

Share