Помолоділа Алла Пугачова в блискітках та обіймах Галкіна відгуляла 50-й день народження Христини Орбакайте

Алла Пугачова відсвяткувала великий ювілей своєї доньки!

Вчора доньці Примадонни Христині Орбакайте виповнилося 50 років. З цієї нагоди весь російський шоубіз взявся гучно святкувати. Увесь бомонд зустрівся в одному місці, щоб привітати доньку Алли Борисівни.

Свято Христини Орбакайте

Атмосфера на святі була теплою і дружньою. Алла Пугачова блищала на торжестві в бальному платті з пишною персиковою спідницею з органзи і сріблястою аплікацією. Сукня дуже вигідно підкреслювала талію артистки.

Родзинкою образу співачки стали широкий поясок під срібло і туфельки такого ж відтінку.

Микита Пресняков не тільки порадував шанувальників живим вокалом на світській тусовці в честь ювілею Христини  Орбакайте, він також запам’ятав у Instagram всі важливі моменти свята. Наприклад, в Storeis мікроблога соліст групи Multiverse опублікував кадри, підловивши молодшого братика Дені Байсарова на фуршеті.

Красень блондин корчив смішні гримаси і посміхався, він сидів за одним столиком з іменинницею мамою, куштуючи смачні закуски і другі страви. На святі Христина Орбакайте не поскупилася.

Для гостей також заспівав поп-король сцени Філіп Кіркоров. Чи не встояла перед голосом колишнього чоловіка навіть Примадонна. Вона пустилася в танок разом з шоуменом Максимом Галкіним.

Відсвяткували гучно та смачно. Ми впевнені, що до кінця дня до мережі потрапить ще безліч кадрів зі святкування, на яких засвітяться і маленькі двійнята, і діти іменинниці.

Вітаємо Христину з Днем народження та бажаємо довгая літа!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.