Розлючена Ольга Цибульська ненароком підтвердила плітки про свого таємного чоловіка: “Обмовка по Фрейду”

Оля Цибульська заявила, що їх с чоловіком злив хтось близький, але то все брехня.

Нещодавно українські ЗМІ облетіла сенсація: журналісти розсекретили особистість таємного чоловіка Ольги Цибульської, якого вона приховувала роками. Деякі взагалі не вірили у те, що він існує; інші вважали, що батько Нестора давно покинув родину. Втім, стали відомі і його ім’я, і прізвище, як він виглядає і навіть де працює та на якій посаді.

Правдивість інформації підтвердили за допомогою декларації, у яких фігурує ім’я Ольги Цибульської, як дружини та Нестора Грисюка, як сина.

Так, Сергій Грисюк — чоловік відомої співачки, за думкою журналістів. Втім, сама артистка цю інформацію гнівно спростовує.

Оля Цибульська прокоментувала скандальне викриття

Оля Цибульська офіційно заперечила інформацію, яка поширилася мережею і закликала своїх підписників ставитися до цього з розумінням та адекватністю.

“Хтось злив нібито правдиву інформацію про мого чоловіка, який принципово не хоче бути публічним. Цей хтось дуже добре знає нашу сім’ю, цей хтось дуже добре знає наскільки сакральна ця тема для мене. Наскільки це для мене важлива таємниця”, — звернулася до користувачів мережі співачка.

Втім, серед глядачів одразу ж знайшлися люди, які побачили у словах артистки неприкриту брехню.

Скріншот одного з коментарів під публікацією Ольги Цибульської.

Одна з підписниць натякнула Ользі Цибульській, що її ствердження суперечать одне одному. Виявилося, що Оля активно чистить коментарі, адже цей був швидко видалений.

Деякі вважають, що у відеозверненні Цибульська натякає саме на колишню дружину її кума Дзідзьо. Мовляв, мститься за зруйновану родину.

Схожі статті