Як Аллі Мазур досі вдається приховувати батька свого сина: чим завинив чоловік перед зіркою “плюсів”

Алла Мазур на всіх знимках позує сама або з сином. Жодної згадки про чоловіка. Давайте розберемося, чому приховує ведуча особисте життя.

Аллу Мазур знають і люблять українці з 1997 року. Тоді ще молода, але впевнена у собі журналістка вперше з’явилася на телекранах у новинному проекті від студії “1+1”. Ця ведуча враз запам’яталася глядачам, адже після монументальних дів радянського ТБ – Алла виглядала дуже сучасно та жваво у кадрі, немов закордонна дикторка.

Унікальний кадр: Алла Мазур у перших випусках ТСН. Фото взято з вільного доступу.

За свій творчий шлях Алла не тільки пережила злет кар’єрною драбиною, коли стала працювати на провідному телеканалі, а й народження найдорожчої людини – синочка.

Алла Мазур разом з сином. Фото взято на просторах мережі. 

Артем, так звати дитину ведучої, народився у 2008 році. Втім, досі не відомо, хто є батьком хлопця.

Чому Алла Мазур приховує свого чоловіка?

Досі прихильники не знають про сімейний стан телеведучої “1+1”. Вважається, що Алла мала стосунки з телевізійником Робертом Опалеником, який, до речі, є її колегою на телеканалі.

Алла Мазур та Роберт Опаленик. Фото взято з вільного доступу.

Роберт та Алла часто з’являлися на світських раутах та вечірках. Проте, свої стосунки зірки не підтвердили.

Алла Мазур та Роберт Опаленик. Фото взято з вільного доступу.

Загалом Алла не дає великих інтерв’ю та не ділиться своїм сімейним життям у соціальних мережах та не розповідає тонкощі взаємовідносин з протилежною статтю. Тому, стверджувати чи є Роберт хоча б таємним чоловіком Мазур – неможливо.

Схожі статті