Співаючий ректор Михайло Поплавський втретє отримав премію “Людина року”: студентки будуть в захваті

Відомий український співак Михайло Поплавський, він же співаючий ректор, став володарем почесного титулу "Людина року".

Особистість Михайла Поплавського — одна з найбільш неординарних та яскравих в усьому вітчизняному шоу-бізнесі. Йому вже 71 рік, проте, він продовжує залишатися в тренді і спілкуватися з молоддю.

Герой статті розвиває особисті сторінки в Інстаграмі та ТікТоці, де регулярно публікує веселі ролики, в тому числі і за участю дівчат, які набагато молодші за нього самого. Як правило, це учні університету культури і мистецтв, де він довгий час займав посаду ректора. Більш того, Михайло Михайлович любить відпускати непристойні жарти щодо студенток і колег-викладачок.

Михайло Поплавський зі студентками
Михайло Поплавський зі студентками

Звичайно, через все це в мережі можна знайти масу неоднозначних коментарів щодо діяльності артиста. Більшість користувачів засуджують його, вважаючи таку поведінку неналежною, тим більше для настільки поважного віку. Хося сам він вже звик до критики і не тільки не засмучується, а ще й любить, коли його завзято критикують. Втім, це невід’ємна частина іміджу Поплавського, яка вже давно за ним закріпилася.

На заздрість численним злостивцям співаючий ректор став переможцем загальнонаціональної премії “Людина року” в номінації “Митець року”. У своїй промові Михайло Михайлович зазначив, що в кожне нове починання вкладає душу і серце — тільки так можна досягти успіху.

Михайло Поплавський на премії Людина року
Михайло Поплавський на премії Людина року
Михайло Поплавський на премії Людина року
Михайло Поплавський на премії Людина року

Варто відзначити, що виконавець хіта “Юний орел” вже втретє стає лауреатом премії. Вперше це сталося у 1997-му. Вдруге Поплавський повторив свій тріумф у 2009-му.

Схожі статті