Знайшлася колишня дружина Сергія Притули, яка вщент розбила образ ідеального сім’янина: де згрішив шоумен

Сергій Притула - яскрава зірка сучасності. Чоловік підкорив своєю щирістю та прямолінійністю глядачів. Та хіба у житті він такий самий?

Сергій Притула – один з найбільш відомих шоуменів сучасності. Він має майже незаплямовану репутацію та кожного разу демонструє, яким гарним сім’янином є. Нещодавно у родині Сергія настало справжнє свято. Притула став багатодітним батьком. Його друга дружина подарувала доньку.

Дівчинку назвали Стефанією. Вона прийшла у світ до братика і сестрички. Старший хлопчик – це плід кохання Сергія та його першої дружини Юлії. Сама жінка також з Тернопільської області, як і шоумен. Познайомилися у 2007, а у 2008 році у них народився первісток.

Сергій Притула разом з першою дружиною Юлією. Фото взято на просторах мережі.

Тривалий час мережею гуляла інформація про те, що Сергій будь ледь не домашнім тираном стосовно своєї першої жінки. Такі новини, що били по репутації Притули розповсюджували акурат перед виборами, на яких мав балотуватися шоумен.

Та, виявляється, сама екс-дружина підтримувала віртуально Сергія на виборах. Юлія оприлюднила світлину, де зазначила, що кандидат Притула – це номер “1”.

Екс-дружина Сергія Притули підтримувала його під час виборів. Скриншот взято з фейсбук сторінки.

Наразі чоловік почуває себе щасливим у шлюбі з Катериною Сопельник. Одружилися закохані у 2015 році. Буквально за два роки по тому жінка подарувала обранцю донечку. Син від першої дружини – це теж кохана дитина, яка проводить з батьком час. Щоправда, тепер його будуть ділити між собою троє малих.

Сергій Притула з дружиною і дітьми
Сергій Притула з дружиною і дітьми

 

Схожі статті