Гайтана перервала мовчання та пояснила, чому пішла зі сцени на піку кар’єри: “Це про зраду і про ревнощі”

Не так давно Гайтана вирішила покинути сцену після провалу на Євробаченні. Саме це вважалося причиною завершення кар'єри…Втім, це не так.

Колись успішна кар’єра популярної української співачки Гайтани раптом перервалася без пояснень. Багато хто думав, що причиною є невдала участь у Євробаченні. Адже конкурс вимагав фінансів, а результат не виправдав очікувань. Подейкували, що вона влізла борги і на неї чекала депресія через розбиті мрії. Втім, артистка нарешті перервала мовчання та відкрилася публіці. І, на щастя, все виявилося набагато краще і простіше. Що, звісно, не може не радувати шанувальників творчості співачки.

У чому причина зникнення Гайтани?

Гайтана. Фото взяте на просторах мережі.

В інтерв’ю “Ранку з Україною” на каналі “Україна” успішна українська співачка запевнила, що єдиною причиною того, що її творчість перестала бути популярною — родина. Жінка давно вирішила повністю сконцентруватися на коханому чоловікові та доньці Сапфір-Ніколь.

Співачка запевняє, що вона немає необхідності у тому, щоб збирати стадіони та великі аудиторії, а отримує задоволення від процесу. Тому, вона спокійно може отримати своє, заспівавши у компанії перед вогнищем.

Для доньки вона взагалі не бажає слави. Гайтана вважає, що замість того, щоб ставати знаменитістю, можна стати кимось більш корисним. Наприклад, лікарем. Гайтана мріє, що її донька буде рятувати людей.

Втім, фанатам творчості екзотичної виконавиці не варто засмучуватися, адже вона готує для них новий музичний альбом. За словами артистки, він буде присвячений почуттям.

“Це про зраду і про ревнощі”, — говорить Гайтана.

Такого репертуару у співачки ще не було, тому буде цікаво послухати її нові твори.

Схожі статті