“Холостячка” 2021: за серце головної героїні будуть тепер змагатися ще й жінки. Проект стає “нетрадиційним”

Проект "Холостячка" є дуже нестандартним в рамках патріархального суспільства. Організатори вирішили зробити його ще більш не звічним та змінили правила.

“Холостячка” став дійсно легендарним проектом для українського телебачення. Вперше наші жінки побачили на екрані, що не їх можуть обирати чоловіки, в якості наречених, а вони самі спроможні обирати собі коханих.

Першою українською жінкою-холостячкою, яка показала всю силу та незалежність характеру, стала Ксенія Мішина. Тепер шукати своє кохання буде Злата Огнєвіч.

Ксенія Мішина та Злата Огнєвіч. Фото взято на просторах мережі.

Тендітна, ніжна та неймовірно талановита Злата відважилася на відчайдушний крок та пішла на шоу. Нагадаємо, зірці зараз 35 років і вона ще жодного разу не була заміжньою. Втім, співачка дуже мріє про родину і хоче створити її з надійним чоловіком.

Вже цього місяця Злата відвідала зйомки у Туреччині, але учасників шоу організатори не поспішають розкривати.

Навіщо запросили до участі у “Холостячці” жінок-претенденток на серце героїні?

З самого початку у “Холостяку” учасницями були дівчата, а у “Холостячці” – хлопці. Цього року все зміниться. Жінкам також дозволили брати участь та боротися за серце героїні.

Представники шоу наголошують, що всіх людей різного походження та культури об’єднує одна спільна риса – прагнення бути коханими. Тому вони дають можливість дівчині обирати між чоловіками та жінками.

Щоправда, такі нововведення відбудуться не в українському шоу і тим паче не зі Златою Огнєвіч.

Варто зазначити, що “Холостячка” – це адаптація світового проекту, який стартував ще у 2003 році у США. Австралійські медійники вирішили змінити правила та пустили на кастинг жінок-учасниць.

Австралійська холостячка Брук Блуртон. Фото взято на просторах мережі.

Тим паче, сама героїня зізналася у своїй бісексуальності.

 

Схожі статті